Pereiti prie pagrindinio turinio
  • LAT
  • LIT
  • EST
  • RUS
  • ENG
  • Pradžia
  • Parduotuvė
  • Receptai
  • Kontaktai

Kas yra karštas puodas? 👲🤔 Hot Pot!?

2024-07-01, Komentarų nėra
Kas yra karštas puodas?
Karštas puodas paprastai reiškia virimo metodą, kai puodas naudojamas kaip indas, kaitinamas šilumos šaltiniu ir užpildytas vandens ar sriubos pagrindu, kad būtų galima paruošti įvairius maisto produktus. Karšto puodo esmė yra ta, kad, skirtingai nuo kitų ant stalo jau paruoštų patiekalų, žmonės įdėjo savo mėgstamas daržoves, mėsą į puodą, laukdami, kol jie ruošia virti, ir tada juos išleidžia valgyti po to, kai jie bus paruošti, taigi Maistas visada patenka į burną.
sliced vegetables on stainless steel cooking pot

Be tradicinio sezamo panardinimo padažo, sriubos bazė taip pat yra labai svarbi. Aštrus, sūrus, šviežias - žmonės gali pasirinkti pagal savo mitybos įpročius ir pageidavimus, tinkančius bet kokio amžiaus. Ypač šaltą žiemą tai yra puikus pasirinkimas valgymui.


Karšto puodo kilmė

Yra dvi teorijos apie karšto puodo kilmę. Galima teigti, kad karštas puodas egzistavo kariaujančių valstijų laikotarpiu, kai buvo naudojami keramikos vazonai. Kita teorija rodo, kad karštas puodas kilo iš Hano dinastijos, o „Dou“ nurodo karštą puodą. Archeologiniai išvados, esančios Vakarų Hano markizės laidojimo artefaktuose, atskleidė fizinius karštų puodų įrodymus. Galima pastebėti, kad „Hot Pot“ Kinijoje yra daugiau nei 2000 metų.


Skirtingi karšto puodo skoniai

Minėta aštri, sūrus ir švieži skoniai yra tik bendri aprašymai. Tiksliau, vienas iš svarbiausių veiksnių, darančių įtaką karšto puodo skoniui, yra sriubos pagrindas. Sriubos pagrindą galima suskirstyti į šiuos tipus: paprastos sriubos pagrindą, aštrią sriubos pagrindą, Yin-yang (dvigubo skonio) karšto puodo, grybų sriubos bazę ir pomidorų sriubos pagrindą.


Paprastos sriubos bazę kaupia vištienos kaulai, kiaulienos kaulai ar jautienos kaulai puode ant silpnos ugnies kelioms valandoms. Tai tarnauja kaip svarbiausia sriubos pagrindas, siūlantis lengvą ir gaivų skonį. Ši universali bazė yra tinkama poroms su įvairiais ingredientais ir gali pasigirti didele mitybos verte.


Ir atvirkščiai, aštri sriubos bazė sumaniai sumaišo smailumą ir sūrumą. Paprastai aštri sriubos bazė yra labiausiai žinoma Sičuane ir Chongqing mieste, kur žmonės dėl klimato sąlygų yra linkę į aštrų skonį. Išskirtinis čili aromato ir sūrumo sąveika suteikia nepamirštamą skonio patirtį aštraus virtuvės entuziastams.


„Yin-Yang Hot Pot“ sujungia ir paprastą sriubos bazę, ir aštrų sriubos pagrindą, todėl tai yra labai populiarus vakarienės pasirinkimas. Jame naudojamas unikalus vario puodas, padalytas į dvi puses varinėmis plokštelėmis, sukurdamas „Yin-yang“ simbolį. Vienoje pusėje yra paprastos sriubos pagrindas, o kitoje pusėje - aštrios sriubos bazėje. Dineriai gali pridėti savo pageidaujamą maistą prie puodo virimo. Šis valgymo metodas žymiai pasiekia harmoniją tarp tų, kurie mėgaujasi pikantiškumu, ir tų, kurie to nedaro. Nepaisant vieno vario puodo, abi nuostatos gali būti pritaikytos be trukdžių.


Grybų sriubos bazė yra paruošta, daugiausia dėmesio skiriant laukinių grybų ingredientams, siūlantiems išskirtinai skanų ir maistingą skonį. Tai taip pat tinka asmenims, kurie nepritaria aštriems skoniams. Yunnan provincija Kinijoje yra žinoma dėl to, kad turi daugiausiai laukinių grybų veislių, įskaitant vištienos grybus, „Matsutake“ grybus ir „Boletus“, tarp beveik 100 rūšių, kurias galima virti karštu puodu. Šio tipo karštas puodas yra susijęs su nauda sveikatai, tokiai kaip imuninės sistemos sustiprinimas, priešnavikinių savybių, priešvėžinio poveikio ir cukraus kiekio kraujyje sumažėjimo.


Pomidorų sriubos bazė siūlo puikų saldžių ir rūgščių skonių derinį, kartu su lygia tekstūra, išskiriančia ją iš tradicinių aštrių karštų puodų. Virėjai kruopščiai paruoškite sriubos pagrindą, troškindami kelis šviežius pomidorus, leisdami jų esmei įpilti sriubos lėtai virdami. Gautas aromatas akimirksniu džiaugiasi pojūčiais, sukramtydamas apetitą. Pažymėtina, kad įvairūs pomidorų mitybos komponentai prisideda prie karšto puodo, praturtindami jį būtiniausi vitaminais, magniu, geležimi ir kitais mikroelementais.

Kaip apie tai? Ar norite išbandyti kinų karštą puodą?

Jei neturėjote galimybės aplankyti Kinijos ir išbandyti karštą puodą, nesijaudinkite - „Sencha.lv“ jums suteikė autentišką skonį: „Slaptosios sriubos bazės“. Kai vanduo verda, tiesiog supilkite į sriubos bazę, kuri jums patinka, ir pridėkite mėgstamų daiktų - kopūstų, bulvių, makaronų, salamio, vištienos, šonkaulių, jūros gėrybių ir dar daugiau. Tada galėsite mėgautis greita, skani ir maistinga švente! Su šalta žiema čia pakvieskite draugus ir šeimos narius susirinkti prie stalo ir kartu mėgautis šiltu ir nuoširdžiu karštu puodu.


Aštrus sriubos bazinis pirkinys 👉  Link

Grybų sriubos bazės pirkinys nuoroda 👉  Link

Tang Yuan 🍚 汤圆 Kiniški lipnūs ryžių rutuliukai

2023-03-30, Komentarų nėra
Pavasario lygiadienį Kinijos ūkininkai turi tradiciją atsipūsti ir valgyti lipnius ryžių rutuliukus. Papildomi ryžių rutuliukai susmeigiami ant ilgų bambukinių iešmelių ir išdėstomi aplink laukus, kad paukščiai neėstų jų derliaus. Šis pratimas yra žinomas kaip „priklijuokite vištos snapą“.

Priklausomai nuo Kinijos regiono, Tang Yuan gali būti patiekiamas daugybe išskirtinių būdų. Veiksmingiausias būdas – į dubenį patepti virimo skysčio. Tai palengvina Tang Yuan šilumos išlaikymą ilgiau, todėl įdaras išlieka skystas.
Kituose Kinijos regionuose dar vienas garsus Tang Yuan patiekimo būdas yra įpilti tiršto sirupo, pagaminto iš tamsiai rudojo cukraus, o po to apibarstyti skrudintais sojų pupelių milteliais. Arba imbiero sirupas yra labai populiari skysčio porcija.

Taigi, kaip pasigaminti šį saldų, riešutinį, skystą įdarą, užklijuotą slidžiu, kramtomu įvyniojimu „Tang Yuan“ (kiniški lipnūs ryžių rutuliukai)?

Ingredientai, kurių jums prireiks, yra šie:

Įdarui
    ▢ 80 g juodųjų sezamų sėklų
    ▢ 35 g cukraus - arba pagal skonį
    ▢ 35 g minkšto sviesto – arba kokosų aliejaus, lašinių
Tešlai
    ▢ 120 g lipnių ryžių miltų
    ▢ 45 g verdantis vanduo
    ▢ 60 g kambario temperatūros vandens – arba burokėlių sulčių

Instrukcijos

Paruoškite įdarą

  • Juodąsias sezamo sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje ant mažos ugnies, kol jos sutirštės ir susmulkintos pirštais taps labai lengvai sulaužytos.
  • Kai visiškai atvės, paskrudintas juodojo sezamo sėklas suberkite į virtuvinį kombainą. Sutrinkite juos su cukrumi, kol pavirs minkšta, blizgia pasta.
  • Įpilkite sviesto (arba kokosų aliejaus/taukų). Sumaišykite, tada laikykite šaldytuve, kol mišinys bus pakankamai tvirtas, kad jį būtų galima naudoti.
  • Padalinkite pastą į 20 dalių. Kiekvieną gabalėlį suformuokite į rutulį. Ruošdami tešlą, dėkite juos atgal į šaldytuvą.

Padarykite tešlą

  • Maišymo dubenyje mentele maišant supilkite verdantį vandenį į lipnius ryžių miltus. Tada po truputį pilkite kambario temperatūros vandenį (arba burokėlių sultis rausvai tešlai).
  • Minkykite rankomis, kol susidarys lygi, minkšta tešla. Sureguliuokite jo konsistenciją įpildami daugiau vandens arba miltų. Jei tešlos nenaudojate iš karto, apvyniokite ją maistine plėvele, kad neišdžiūtų.
  • Padalinkite tešlą į 20 lygių dalių ir kiekvieną susukite į rutulį.

Surinkite Tang Yuan (žr. toliau esantį vaizdo įrašą)

  • Tešlos gabalėlį pirštais išlyginkite į apvalią plėvelę.
  • Į vidurį įdėkite įdaro rutulį. Švelniai stumkite vyniotinį į viršų, kad įdaras būtų sandariai suvyniotas. Visiškai užsandarinkite viršuje.

Virėjas Tang Yuan

  • Užvirinkite didelį puodą vandens. Švelniai įstumkite Tang Yuan. Jei reikia, kepkite dalimis, nes kepimo metu rutuliukai plečiasi, todėl neperpildykite puodo.
  • Stumkite rutuliukus šaukšto nugarėlėmis, kad jie nepriliptų prie puodo dugno. Virkite ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai visi rutuliukai pradės plaukti paviršiuje, pavirkite dar minutę.
  • Išdėliokite (kartu su trupučiu virimo skysčio) ir patiekite šiltą. Taip pat galite atskirai pasigaminti imbiero sirupo kaip patiekimo skystį.

Tang Yuan saugojimas

  • Užšaldykite Tang Yuan iškart po to, kai jie bus surinkti. Padėkite juos vienu sluoksniu ant dėklo, iškloto pergamentiniu popieriumi, kad sustingtų. Kai visiškai sušals, sudėkite juos į sandarų maišelį ir laikykite šaldiklyje.
  • Norėdami gaminti šaldytą Tang Yuan, atlikite tą pačią gaminimo procedūrą (neatitirpinkite).

Peržiūrėkite šį vaizdo įrašą, jei jaučiatės pasimetę!

AR JUMS PASIEKĖ?!

Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pažymėkite @sencha.lv

Svogūnų kiaulienos kotletai 🥩 Saldžiame sojų padaže (4 porcijos)

2023-03-16, Komentarų nėra

Tik iš dviejų pagrindinių ingredientų patiekalas greitai taps šeimos mėgstamiausiu. Šiuos sultingus kiaulienos kotletus su svogūnais galima prieš tai pamarinuoti austrių padaže, o saldus sojos padažas ir sezamo aliejus pagardins mėsą.


Ingridientai:

    • 350 g kiaulienos gabalėlių
    • 3 šaukštai aliejaus
    • ½ svogūno (susmulkinto)
    • 1 valgomasis šaukštas Lee Kum Kee Panda Brand austrių padažas
    • 1 šaukštelis gryno Lee Kum Kee sezamo aliejaus
    • 1 šaukštelis cukraus
    • 1½ šaukštelio Lee Kum Kee saldaus sojų padažo
    • ½ šaukštelio  kukurūzų krakmolo arba perlų miltelių


Instrukcijos

  1.   Sumaišykite kiaulienos kotletus su austrių padažu.
  2.   Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite svogūnus 1 min. Atidėti.
  3.   Įkaitinkite dar 2 šaukštus aliejaus ir kepkite kiaulienos kotletus ant mažos ugnies iki auksinės rudos spalvos ir iškeps.
  4.   Įmeskite į virtus svogūnus ir sezamų aliejų, cukrų, saldų sojų padažą ir kukurūzų krakmolą. Gerai išmaišykite, kol sušils. Išvalykite ir patiekite.

Norėdami pašildyti likučius, sudėkite kiaulienos kotletus ant mikrobangų krosnelėje tinkamos lėkštės; laisvai uždenkite. Mikrobangų krosnelėje 1-3 minutes arba kol įkais.

AR JUMS PASIEKĖ?!

Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pažymėkite @sencha.lv

Ban Lan Gen 🌿 Vaistažolių arbata nuo peršalimo! 🤒

2023-03-15, Komentarų nėra
Šiandien daugelis žmonių geria žolelių arbatą kaip sveikos gyvensenos dalį. 🍵 Žolelių arbatos, kaip ir Ban Lan Gen, gaminamos iš natūralių žolelių ir siūlo platų spektrą naudos sveikatai. Ban Lan Gen tradiciškai naudojamas kovojant su ankstyvais peršalimo simptomais ir palaiko bendrą kvėpavimo takų sveikatą.

ban lan gen root for healthy life styleTaip pat žinomas kaip Isatis Root, Ban Lan Gen pasižymi antioksidacinėmis, priešuždegiminėmis ir imunitetą stimuliuojančiomis savybėmis bei padeda išlaikyti pusiausvyrą besikeičiančiais metų laikais.

Ban Lan Gen buvo naudojamas gydyti įvairias ligas, įskaitant karščiavimą, kvėpavimo sutrikimus ir gerklės skausmą. Yra žinoma, kad jis yra antibakterinis, antivirusinis ir priešuždegiminis. Taip pat manoma, kad jis stiprina imuninę sistemą, todėl tai puikus pasirinkimas visiems, norintiems pagerinti savo bendrą sveikatą.

Ban Lan Gen skonis yra gana malonus ir šiek tiek saldus, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nemėgsta kitų žolelių arbatų kartumo. 🍵 Arbata gali būti patiekiama karšta arba šalta, tad galėsite išsirinkti labiausiai savo skonį atitinkančią. Ban Lan Gen taip pat žinomas kaip puikus antioksidantų šaltinis. Šie antioksidantai padeda kovoti su laisvųjų radikalų daroma žala, kuri gali sukelti įvairių sveikatos problemų. Ban Lan Gen esantys antioksidantai gali padėti apsaugoti jūsų ląsteles nuo pažeidimų ir sumažinti uždegimą.ban lan gen tea herbal against colds health suppliment detox

Patirkite Ban Lan Gen arbatos naudą sveikatai ir paverskite ją savo kasdienybe, kad būtumėte sveikesni ir laimingesni!

Savo galite gauti čia -> paspauskite čia!

Arbata yra 100% natūralus produktas iš natūralių Ban Lan Gen šaknų ir ežiuolės granulių!

Kaip juo naudotis?

Paruošimo būdas: įdėkite vieną maišelį į puodelį ir arbatą užpilkite 200-300 ml karšto vandens. Leiskite arbatai nusistovėti 2-3 minutes. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Rekomenduojama paros dozė: vienas paketėlis, 2 kartus per dieną. Gripo epidemijos metu iki 3 maišelių per dieną.

Funkcija: Kvėpavimo sistemos palaikymas, imuniteto palaikymas, priešuždegiminis, detoksikuojantis.

Kokiais būdais galite naudoti 🌶️ Aštrų Lao Gan Ma padažą?

2022-12-12, Komentarų nėra

„Lao Gan Ma Chili Sauces“ yra vienas iš labai originalių ir unikalių padažų, atvežtų iš Guidžou (Kinija). Jis gali būti greitas būdas pagardinti paprastus patiekalus, tokius kaip kepsnys, kepsninė, makaronai, makaronai, keptuvėje kepta lašiša, žuvis, kiauliena, vištiena, jautiena ir kt. Jis gali automatiškai pridėti unikalią tekstūrą kiekvienam patiekalui.

Kaip juo naudotis?

  • Patiekite su sūriais makaronais arba bet kokiu makaronų patiekalu.
  • Naudoti kaip baigiamąjį aliejų kepant kepti.
  • Tepkite ant duonos gabalėlio.
  • Sustiprinkite svieste pateptų arba keptų ryžių skonį.
  • Uždėkite ant grotelių kepto kepsnio arba keptos vištienos.
  • Įmeskite į vaisių salotas, apšlakstytas laimo sultimis.
  • Mėgaukitės su ledais!
  • Sukurkite panirimo padažą arba papuoškite makaronus..

Kiek aštrus yra Lao Gan Ma?

Sakyčiau, kad jis maždaug toks pat karštas kaip „Luizianos“ stiliaus karštas padažas, o tai reiškia, kad jis yra visiškai švelnus, bet turi ryškų skonį, todėl verta pabandyti.

Jei norite nusipirkti sau, tai Galima rasti čia

Lengva korėjietiška jautiena 🍖 su juodųjų pupelių padažu

2022-12-07, Komentarų nėra


Ingridientai:
  • 300 g jautienos nugarinės, supjaustytos
  • ½ vnt raudonosios paprikos, supjaustytos gabalėliais
  • ½ vnt žaliosios paprikos, supjaustytos gabalėliais
  • 2 a.š. Lee Kum Kee juodųjų pupelių padažas (savo čia galite įsigyti)

Kaip pasigaminti (4 porcijoms)

  1. Maišydami kepkite jautieną 1 šaukšte aliejaus, kol iškeps.
  2. Įmaišykite abi paprikas.
  3. Įpilkite juodųjų pupelių česnako padažo ir pakaitinkite.
  4. Patiekiamas su daržovėmis, makaronais ar ryžiais.

AR JUMS PASIEKĖ?!

Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pasidalykite ja su mumis @sencha.lv


Kaip lengvai pasigaminti sezamo vermišelių? 🍜

2022-11-21, Komentarų nėra
„Ho fan“ makaronai yra kiniško stiliaus balti makaronai, kurių forma yra plokščia ir virti yra slidžios. Ši veislė yra labai lanksti, kad puikiai derėtų su keletu ingredientų, įskaitant daržoves ir mėsą. Ingridientai
  • 120 g džiovintų vermišelių (įsigykite savo čia)
  • Susmulkintos skrudintos laver/nori ir skrudintos sezamo sėklos [patiekimui] (įsigykite savo čia)

Prieskoniai

  • 3 valg. Austrių padažas ( įsigykite savo čia )
  • 2 arb. Sezamų aliejus (įsigykite savo čia)

Kaip tai padaryti

  1. Vermišelius išvirkite verdančiame vandenyje pagal pakuotės instrukcijas arba kol suminkštės.
  2. Nusausinkite ir padėkite ant serviravimo lėkštės.
  3. Sudėkite visus ingredientus ir prieskonių mišinį į ryžių vermišelius. Gerai išmaišykite ir patiekite karštą.

AR JUMS PASIEKĖ?!

Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pasidalykite ja su mumis @sencha.lv


Helovinas 👻 Korėjoje (receptai, Kdramos ir dar daugiau!)

2022-10-24, Komentarų nėra

Ar Korėjoje švenčiamas Helovinas?

Helovinas yra populiari šventė, švenčiama daugelyje pasaulio šalių, o spalio 31-oji švenčiama su įvairiomis tradicijomis ir papročiais. Daugelis populiarios korėjiečių dramos „Itaewon Class“ gerbėjų matė, kaip švenčiamas Helovinas, taigi, ar taip yra?

Maždaug.


Helovinas tikrai nėra tradicinė korėjiečių šventė, tačiau šis renginys sparčiai populiarėja daugelyje Pietų Korėjos vietų. Kiekvienais metais idėja švęsti Heloviną, atrodo, populiarėja, net jei ji išliko gerokai skiriasi nuo tradicinių šventės švenčių.

Yra keletas pastebimų skirtumų. Tikriausiai nepamatysite tų pačių plastikinių skeletų ir audiniais apvilktų šmėklų, puošiančių žmonių priekines verandas. Triukšmas ar gydymas nėra plačiai paplitęs už mokyklų ir kolegijų miestelių ribų, o atostogoms būdingi vaiduoklių namai retai pasirodo. Tačiau pastaraisiais metais daugelis pramogų parkų pradeda rengti Helovino tematikos festivalius ir paradus.

Dažniausiai tą dieną švenčia jauni suaugusieji, o ją pažymi vienas pagrindinis įvykis... kostiumų vakarėliai! Spalio 31-osios naktį galite išeiti ir tikėtis, kad žmonės, pasipuošę savo mieliausia ar baisiausia apranga, eina į artimiausią barą ar draugo butą pasilinksminti!

Galite mėgautis Helovinu vilkėdami kostiumą bet kurioje miesto vietoje, tačiau ryškiausią naktį tikėkitės, kad tai bus Itaewon arba Hongdae. Ypač Itaewon, Seulo dalis, kuri, kaip žinoma, yra ypač draugiška užsieniečiams, mėgstanti papuošti savo parduotuvių vitrinas, laukdama Helovino.

Kai ateis didžioji naktis, visi, kas nori, apsivilks įmantrius kostiumus ir eis klajoti po Itaewon gatves. Ne visada gali būti surengtas oficialus kostiumų konkursas, tačiau tiesiog paradas po gatves, užpildytas barais, yra vitrina Itaewon komodoms ir miniai. Jei matėte korėjietišką dramą „Itaewon Class“, galbūt jau įsivaizduojate, ko tikėtis, nes šioje dramoje tai buvo parodyta gana tiksliai.

Ar Helovinas yra Helovinas be vakarėlio maisto?

Artėjant Helovinui, išbandykite kai kuriuos iš šių korėjiečių įkvėptų Helovino patiekalų, kad įprastą šventę pakeltumėte į kitą lygį. Puikūs užkandžiai, desertai ir net gėrimai, kurie yra linksmi ir bauginantys... be abejo, skanūs.

Helovinas Kimbap - Kaip apie šį nedidelį kimbapo ir Helovino linksmybių derinį? Išbandykite su mažais monstrų veidais. Lengvai ir paprastai pagaminamas, tačiau labai kūrybingas. Viskas, ko jums reikia, yra skrudinti jūros dumbliai, kiaušiniai, ryžiai ir šiek tiek kumpio.

Ryžių vaiduokliai - Šie maži mieli ryžių vaiduokliai yra labai paprastas receptas, kurį galima pagaminti, tačiau nepaprastai mielas. Ryžius pagardinkite actu ir sezamo aliejumi, o mielas veido formas iškirpkite jūros dumbliais.




Dešra aštuonkojis - Daugelis iš jūsų jau žinote šį paprastą, bet įdomų receptą. Išbandykite šį ir patiekite su kečupu, kad tai būtų kruvina jūros ateivių šventė!

Bet kaip su kai kuriais gėrimais!?

Mėlynasis kokteilis - Tamsioji jūra

Ingridientai:

Cukraus puodelio kraštas: laimo sultys 라임쥬스 purpuriniai maistiniai dažai 보라색 색소 cukrus 설탕

Gėrimas: degtinė 보드카 1.5oz blue curacao 블루 큐라소 1.5oz ananasų sultys 파인애플 쥬스 3 uncijos grenadino 그레나

Veiksmai:

  1. Į lėkštę apšlakstykite laimo sultis ir įdėkite purpurinių maistinių dažų.
  2. Pamerkite kraštelį į skystį ir supilkite į lėkštę su cukrumi.
  3. Į stiklinę įpilkite ledo.
  4. Į purtyklę sumaišykite degtinę, mėlyną kurakao, ananasų sultis ir grenadiną. Gerai suplakti.
  5. Supilkite gėrimą į taurę, o ant viršaus užpilkite grenadino šlakelį.

Juodasis kokteilis – Raudonosios jūros gelmės

Ingridientai

    • 2 uncijos juodos degtinės
    • 3 uncijos spanguolių sultys

    Veiksmai:

    1. Surinkite ingredientus
    2. Supilkite spanguolių sultis į ledo pripildytą taurę.

    3. Užpildykite degtinę ant viršaus, užpildami ant baro šaukšto galo, kad sutrikdytų tekėjimą. Arba galite lėtai užpilti degtinę ant spanguolių sulčių, kad sukeltumėte sūkurį.
    4. Patiekite ir mėgaukitės.


    AR JUMS PASIEKĖ?!
    Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pažymėkite @sencha.lv

    Lengvas 🐠 Poke Bowl receptas

    2022-10-19, Komentarų nėra
    Tikras havajietiškas poke gali būti siejamas su paprastu patiekalu iš žalios žuvies, įmasažuotos su jūros dumbliais, jūros druska ir kartais kukui riešutais, kuriais mėgavosi senovės havajiečiai, o iš tikrųjų žodis „poke“ havajiečių kalba reiškia „pjaustyti“.

    Atvykę imigrantai iš Kinijos ir Japonijos atnešė tokių ingredientų kaip sezamų aliejus ir sojos padažas, o paprastas, pagardintas žalios žuvies patiekalas pamažu išsivystė į tai, ką šiandien žinome kaip žuvį.Dabar kurkime patys!

    Ingridientai:

    • 450 g lašišos, supjaustytos mažais kubeliais
    • Pagrindui ryžiai arba salotos
    • ¼ puodelio marinuotų agurkų
    • ½ avokado, supjaustyto
    • Papildymo variantai: [edamamas, morkos, kopūstai, avokadas]

    Marinatas:

    • ¼ puodelio sojų padažo (gauk tai čia)
    • 1 šaukštelis. ryžių actas
    • 1 šaukštelis. Sezamo aliejus (gauk tai čia)
    Užpilo padažas:
    • 1 šaukštelis. Majonezas

    Kaip tai padaryti

    • Dubenyje sumaišykite lašišos kubelius, sojų padažą, ryžių actą ir gryną sezamo aliejų.
    • Uždenkite ir palikite sėdėti šaldytuve.
    • Padarykite dubenį nuo baltųjų ryžių arba salotų. Užpilkite ½ puodelio marinuotos lašišos, marinuoto agurko, avokado ir kitų jūsų pasirinktų priedų.
    • Galiausiai ant dubenėlio viršaus pabarstykite majonezo.

    AR JUMS PASIEKĖ?!

    Paskelbkite socialiniuose tinkluose ir pasidalykite ja su mumis @sencha.lv

    Naujausi įrašai

    • Kas yra karštas puodas? 👲🤔 Hot Pot!?
      1. Lie. 2024
    • Tang Yuan 🍚 汤圆 Kiniški lipnūs ryžių rutuliukai
      30. Kov. 2023
    • Svogūnų kiaulienos kotletai 🥩 Saldžiame sojų padaže (4 porcijos)
      16. Kov. 2023
    • Ban Lan Gen 🌿 Vaistažolių arbata nuo peršalimo! 🤒
      15. Kov. 2023
    • Kokiais būdais galite naudoti 🌶️ Aštrų Lao Gan Ma padažą?
      12. Grd. 2022
    • Lengva korėjietiška jautiena 🍖 su juodųjų pupelių padažu
      7. Grd. 2022
    • Kaip lengvai pasigaminti sezamo vermišelių? 🍜
      21. Lap. 2022

    Japonijos, Korėjos ir Kinijos virtuvė

    Sencha sukūrė tradicinių Azijos receptų skyrių. Čia rasite populiariausių ir visame pasaulyje susižavėjusių unikalių patiekalų iš jų virtuvių. Pridėsime paprastų azijietiškų receptų iš populiariausių rytietiškų patiekalų, priklausančių Rytų Azijos ir Pietryčių Azijos regionams, ypač iš Japonijos, Korėjos ir Kinijos.

    asian dishes with rice tofu and chopsticks

    Krepšelis

    Krepšelis tuščias.

    • Receptai
    • Apie mus
    • Sąlygos ir Nuostatos
    • Privatumo politika
    • Kontaktai